This is the Dutch version of One in a Million. This version is also available to buy on Amazon. In Holland it is available at Arthurs Western Store in Vorstenbosch, Holland.

Capture

Na het verlies van zijn zoon Sam in een tragische paarden ongeval, verliest de veelbelovende jonge Wyoming reining trainer, Tyler Roberts, alle interesse in de sport waar hij eens van hield. Zijn dagen eenzaam slijtend in een kleine hut in Wyoming, ontvangt hij op een dag een brief van zijn tante Jodie die hem om hulp vraagt op haar ranch in BelgiŽ.

In BelgiŽ ontmoet hij de mooie jonge Slowaakse, Lenka Duffek en de al even mooie Alanna van Rijn, de vrouw van een krachtig en sinister zakenman uit Antwerpen. Dan is er nog Jan de Backer, de ranch dierenarts die een liefde heeft voor poeder stoffen en de ranch klusjesman Jimmy "Uppercut" Murphy, een ex-bokser en veel bereisde Ier uit Galway.

Last but not least loopt hij tegen een quarter horse hengst aan genaamd "Jake de snake alias de Duke." Hij realiseert zich snel dat deze hengst er ťťn in een miljoen is. Maar alles is niet wat het lijkt op de Ranch SR in Belgie. Dode paarden, inbraak, afgebrande schuur, gestolen tuig en moord lijken steeds meer de orde van de dag te worden.

Omringd door deze mensen en hun mysteriŽn, roept Tyler de hulp in van zijn beste vriend en oud roper uit Montana, oude Bill Winters.  
 

Trails of a Lonely Heart
The Forgotten Boy
Pattern Five - One in a Million
Een in een Miljoen  (Dutch version of Pattern Five - One in a Million)
Pattern Five - True Bloodlines
Murphy Lends a Hand (this is the working title)

 

Sale 468x60

 

Home

Bio

Latest News

My Books

Contact

Book Store

My Websites

Galleries

Reviews

Blog

Videos

My Music

Featured Authors

Brendan Boland

Christoph Fischer
 

In the words of my Grandfather. “ Pat, you're a horse of a chap but you can't shite walking”

bar
Patrick & Mieke Norris | Lander, Wyoming 2004
Official Patrick Norris logo
The Official Website of Patrick Norris
Official Logo Patrick Norris

Sitemap    Disclaimer   Links

All Rights Reserved ©

 

 

Advertisements

 

www.green-card.com

 

 

 

PayPal Logo

 

 

 

The Virginian